Wohoo

Äntligen fyller vi på förrådet lite med 5kg whey 100 (3 päronsplit och 2 jordgubb), 2x 750g casein (blåbär & vanilj), handskar och två shakers (1 MM sport och en Body Science).

 


Leverans

Ååh nu ska jag iväg och hämta ut mina grejor, visar sedan!


Fitnessmässan 2012

Är så himla taggad inför fitnessmässan som äger rum bästa helg i härliga Göteborg, ska bli riktigt spännande!
Vad jag vet just nu behöver jag inget speciellt träningsmässigt eftersom jag precis beställt hem en massa grejer men jag lär ju komma på grejer jag vill ha väl på plats. Har faktiskt aldrig varit där själv innan utan endast hört genom kompisar. Har ni varit där, och isåfall vad tyckte ni?

(bilden längst ner har väl egentligen inget med fitnessmässan att göra men Jessie Pavelka är bara så himla snygg, och för er som inte vet vem han är så är han känd amerikansk fitnesscoach. Mig hade han gärna fått träna haha!)


Kass uppdatering

Precis som rubriken lyder så bestod hela torsdagen av slapp, lång dag i skolan och vilodag från all typ av fysisk aktivitet. Med andra ord lade jag bloggen åt sidan så kompenserar detta imorgon då jag rönte diskutera lchf-dieten samt mål inför sommaren bland annat. Hade även tänkt lägga ut ett mycket smaskigt och självklart supernyttigt bröd så missa inte det.
Hoppas ni haft en trevlig torsdag, äntligen bara en dag kvar till helg!
Ha det gott
/S


291112


Nothing worth having comes easy


Mat som medicin

  1. Pumpafrön
    Det finns faktiskt något ännu mindre än bär som kan få dig piggare. En näve pumpafrön bidrar till att hålla hormonbalansen i en stadig nivå så du slipper humörsvängningar.

  2. Avokado
    Avokadon är full med folsyra, ett ämne som hjälper kroppen att förbränna proteiner. Detta bidrar i sin tur till att hålla energinivån uppe.

  3. Chili
    Krydda upp vardagen med lite chili. Det ökar inte bara endorfinnivån i kroppen utan hjälper dig hålla värmen och humöret uppe, samt ökar din förbränning.

  4. Honung
    Släng ner en klick honung i morgonteet eller müsliskålen så får du en energikick av detta naturliga socker.

  5. Vitlök
    Trots att den inte är din andedräkts bästa vän, är vitlöken något din kropp behöver. Den hjälper till att få igång blodgenomströmmningen så att hjärtat slipper slösa mer energi än vad det behöver på att forsla runt blodet.

  6. Mandel
    Liksom vitlök innehåller mandlar aminosyror som får blodet att flyta snabbare genom kroppen. Mixa upp frukostflingorna med en näve mandlar så får du en bra start på dagen.

  7. Gojibär
    Även något så litet som ett bär kan få dig att må bättre. Dessa små rackare, även kända som gojibär, ökar tesosteronnivån hos män och förbättrar immunförsvaret med sin höga mängd antioxidanter.

  8. Choklad
    Sist men inte minst har vi choklad. Ja, choklad är inte bara gott utan innehåller olika aminosyror som är perfekt om du vill få bättre humör. Ju högre kakaoinnehåll desto bättre, men se till att äta chokladbiten tidigt på dagen då det höga sockerinnehållet senare kan innebära problem att somna.


Ät rätt- bränn fett


Ät riktigt och ofta. 

För maximal förbränning är det extra viktigt att det du stoppar i dig är nyttigt.
 
Det finns vissa regler man ska tänka på då du ska bli slankare kring midjan. Skippa aldrig frukost, lunch eller middag. 

  • Tränar du är det även viktigt att käka ett mellanmål innan passet på gymet. Det gör att du får mer ork och att din förbränning ökar under själva träningspasset. 
  • Att svepa en sportdryck innan du ska börja pumpa med vikter kan rent av vara förödande. 

  • – Det sockerhaltiga innehållet gör dig först pigg men sedan riskerar blodsockerfall mitt under träningen, säger dietisten Josefine Jonasson till Aftonbladet.
  • Om du ska bli smalare gäller det att äta regelbundet och vid fasta tider. Gärna fem till sex gånger om dagen, där nyttiga mellanmål står för hälften av kostintagen. 
  • Att ta en frukt innan träning rekommenderas. Men undvik kakor, godis och vitt bröd. Efteråt kan man käka lite nötter som mellanmål eller basera sin middag på fisk, kött eller ägg.

    Källa: Improveme.se

Body Science

Fick iväg en redig beställning i måndags innehållande caseinprotein, whey-100, shakers samt handskar. 
Leveransen skulle ta ca 2-4 dagar så går och väntar otåligt, ska bli superspännande att prova dessa nya produkter och självklart kommer jag berätta för er vad jag tyckte om det och om det är något att rekomendera etc. 
Beter mig alltid som ett litet barn på julafton när mina beställningar landar vid dörren, so excited! 

Kvällsmotivation

 

281112 1932

Hej allesammans! 
Nu är det som så att jag gått omkring och funderat på att skaffa blogg ett tag. En ny snarare.
Det är nämligen så att jag varit aktiv redan tidigare från ca 14 års ålder men tappade intresset för att sitta vid dator och skriva hela dagarna då jag inte var medveten om alla appar och andra sätt att blogga via iPhonen. 

Nåväl, jag har som vissa av er kanske redan märkt valt att vara anonym här på bloggen. 
Det jag kan berätta är att jag är en tjej på snart 18 år som är väldigt insatt inom träning och hälsa.
Jag själv tränar 6 dagar i veckan genom olika aktiviter som bland annat innefattar allt från intervallträning och gym till yoga.

Här på bloggen kommer jag skriva om mina egna åsikter till dieter, träningsmetoder och andra levnadssätt men även dela med mig av bilder och annat kul jag tror ni läsare kan dra nytta av. 
Jag tror fullt ut på uttrycket "strong is the new skinny" och förespråkar absolut inget size cero- ideal på något sätt. 
Jag hoppas ni kommer finna bloggen och dess inlägg intressant och att ni väljer att kika in inom snar framtid!
Ha det fint 

RSS 2.0