Vilodag

Dagen har bestått av vila för en gångs skull! Resten av dagen består av lite god läsning. Hoppas ni haft en bra torsdag!


Post workout

Banan & proteinshake!


Morgongym!

Godmorgon alla morgonpigga!
Har pricka svalt frukosten som bestod av 1,5 dl fiberrik havregrynsgröt & en skopa body science whey 100. Ihop med detta tar jag ju dessutom givetvis mina vitaminer (samma som jag visade igår). Dvs, omega 3, multivitamin & efamol.
Är riktigt trött idag, hoppas jag piggnar till med tanke på att jag ska köra dubbelpass idag, ett nu innan skolan och ett ikväll ihop med mamma och lillasyster.


Hemmagjord müsli

Precis fixat och donat lite här hemma och rörde ihop min egen müsli.
Superenkelt och garanterat fritt från socker och konserveringsmedel och diverse e-ämnen. I min hade jag idag fiberrika havregryn, pumpakärnor, solroskärnor, torkad aprikos, kokos, linfrön och honung!
In i ugnen på 200 grader i 15-20 minuter och sedan klart på ett kick. Notera att du ska tillsätta torkad frukt först efter den vistats i ugnen.
Detta ihop med lite fet turkisk yoghurt, gott som mellanmål eller snacks.


Sjukfrukost

Godmorgon!
Sitter hemma framför tvn och är alltså inte påväg till skolan. Kände mig helt enkelt lite krasslig idag.
Dagen ska ägnas åt plugg, så kul ska jag ha!
Ha en bra dag
/S

Kvarg med hallon, grönt te och en banan jag redan hann sluka innan fotografering haha. Ni ser också omega-3, efamol & multivitamin, bra i alla lägen!


RSS 2.0